Ugradna vitla su naša specijalnost. Dostupno kao modeli sa jednim ili dva bubnja i mogu biti trajno integrisani u bilo koji traktor od najmanje 80 KS. Uniforest je  do sada uspešno prodao i instalirao preko 400 ugradna vitla samo u Sloveniji.

35 M

Mehaničko vitlo 35 M s vučnom silom 3,5t ima na prednjoj strani vitla dosta mesta za odlaganje koja su patentirana. Zaštitna mreža je sklopiva, što omogućava lakši transport. Prepoznatljiv dizajn s kompaktnom konstrukcijom i kompaktnom udarnom daskom sprečava habanje i omogućuje jednostavan rad.

45 M / MR

Mehaničko vitlo 45 M / MR s vučnom silom od 4,5t ima na prednjoj strani vitla velika patentirana mesta za odlaganje. Model MR ima ugrađen reduktor, koji omogućuje istu da se ista vučna sila postigne manjom snagom motora, a time se smanjuje i njegova potrošnja.  Zaštitna mreža je sklopiva, što omogućava lakši transport. Prepoznatljiv dizajn s kompaktnom konstrukcijom i kompaktnom udarnom daskom sprečava habanje i omogućuje jednostavan rad.

55 M / MR

Mehaničko vitlo 55 M / MR s vučnom silom 5,5t ima na prednjoj strani vitla velika patentirana mesta za odlaganje. Model MR ima ugrađen reduktor, koji omogućuje da se ista vučna sila postigne manjom snagom motora, a time se smanjuje i njegova potrošnja.  Zaštitna mreža je sklopiva, što omogućava lakši transport. Prepoznatljiv dizajn s kompaktnom konstrukcijom i kompaktnom udarnom daskom sprečava habanje i omogućuje jednostavan rad.

85 M / MR

Mehaničko vitlo 85 M / MR s vučnom silom 8,5t ima na prednjoj strani vitla velika patentirana mesta za odlaganje. Model MR ima ugrađen reduktor, koji omogućuje istu da se ista vučna sila postigne manjom snagom motora, a time se smanjuje i njegova potrošnja. Zaštitna mreža je sklopiva, što omogućava lakši transport. Prepoznatljiv dizajn s kompaktnom konstrukcijom i kompaktnom udarnom daskom sprečava habanje i omogućuje jednostavan rad.

Specifikacije premium vitla SERIJA M

Tehnički podaci

Model 35 M
Vučna sila kN 35
Srednja brzina žičanog užeta m / s 0,90
Dužina i prečnik
žičane užadi
m / mm 115 / 8
90 / 9
75 / 10
70 / 9 – Serijsko
Preporučena snaga traktora kW / KS 11-33 / 16-45
Maks. br. okretaja kardana  min-1 540
 Širina
Dubina
Visina bez zaštitne mreže
Visina s zaštitnom mrežom
 mm 1200
450
1160
2000
Težina bez žičanog užeta  kg 232
Priključak Opcija
Donji kolotur Serijsko
Nosač motorne pile Serijsko
Nosač cepača Serijsko
Sklopiva zaštitna mreža Serijsko
Upravljanje mehaničko
Priključak (kat.) I, II

Želiš da saznaš više?

Poseti zvaničnu Uniforest stranicu.

Pozovi nas

Ako imate dodatna pitanja, naš prodajni tim će Vas rado saslušati.

Telefon

021 488 30 33

Pronađi nas

Novi Sad, Bečej, Titel, Sombor….

Piši nam

info@rti.rs