Serija G je naša prva grupa PROFI šumarskih vitla, koja je na tržištu već više od 10 godina. Njihova posebnost je pogon kroz zupčani prenos, koji omogućava niske troškove održavanja i dugi životni vek.

Šumarsko vitlo 65G

Šumarsko vitlo 65 G s vučnom silom od 6,5 t omogućuje bezbedan rad jer je vitlo postavljeno bliže traktoru, a kolotur je pričvršćen niže, što poboljšava i smanjuje težište vitla. Tako postoji manja veroatnoća podizanja traktora. Ima veliki kapacitet bubnja za uže što omogućuje više navijenog žičanog užeta. Za jednostavan rad su na prednjoj strani vitla velika mesta za odlaganje (PATENT) kako prljavština s koluta traktora ne bi došla među lance i ostalu opremu. Za lakšu manipulaciju i slaganje trupaca dostupna je i hidraulična daska za preklapanje.

Šumarsko vitlo 2x65G

Šumarsko vitlo 2×65 G ima dva neovisna hidraulična sistema za svaki bubanj s vučnom silom od 6,5t posebno. Omogućuje bezbedan rad jer se vitlo postavlja bliže traktoru, a kolotur je pričvršćen niže, što poboljšava i smanjuje težište vitla. Tako postoji manja veroatnoća podizanja traktora. Svaki bubanj ima veliki kapacitet bubnja, što omogućuje više navijenog žičanog uža. Za jednostavan rad su na prednjoj strani vitla velika mesta za odlaganje (PATENT) kako prljavština s koluta traktora ne bi došla i među lance i ostalu opremu. Za lakšu manipulaciju i slaganje trupaca dostupna je i hidraulična pregibna daska.

Šumarsko vitlo 85G

Šumarsko vitlo 85 G s vučnom silom od 8,5t omogućuje bezbedan rad jer je vitlo postavljeno bliže traktoru, a kolotur je postavljen niže, što poboljšava i smanjuje težište vitla. Tako postoji manja verovatnoća podizanja traktora. Za duži životni vek ima ugrađenu 3-stepenu klipnu pumpu, a veliki kapacitet užadnog bubnja omogućuje više navijenog žičanog užeta. Za jednostavan rad su na prednjoj strani vitla velika mesta za odlaganje (PATENT) kako prljavština s koluta traktora ne bi došla i među lance i ostalu opremu. Za lakšu manipulaciju i slaganje trupaca dostupna je i hidraulična daska za preklapanje.

Šumarsko vitlo 85G

Šumarsko vitlo 2×85 G ima dva nezavisna hidraulična sistema za svaki bubanj s vučnom silom od 8,5t posebno. Omogućuje bezbedan rad jer se vitlo postavlja bliže traktoru, a kolotur je pričvršćen niže, što poboljšava i smanjuje težište vitla. Tako postoji manja verovatnoća podizanja traktora. Svaki bubanj ima veliki kapacitet užadnog bubnja, što omogućuje više navijenog žičanog uža. Za jednostavan rad su na prednjoj strani vitla velika mesta za odlaganje (PATENT) kako prljavština s koluta traktora ne bi došla i među lance i ostalu opremu. Za lakšu manipulaciju i slaganje trupaca dostupna je i hidraulična daska za preklapanje.

Šumarsko vitlo 85GF

Šumarsko vitlo 85 GF s vučnom silom od 8,5t može se postaviti s prednje ili stražnje strane. Vitlo je postavljeno bliže traktoru, a kolotur je pričvršćen niže, što poboljšava i smanjuje težište vitla. Tako postoji manja verovatnoćapodizanja traktora. Veliki kapacitet užadnog bubnja omogućuje više namotanog žičanog užeta. Za jednostavan rad su na prednjoj strani vitla velika mesta za odlaganje (PATENT) kako prljavština s koluta traktora ne bi došla i među lance i ostalu opremu. Za lakšu manipulaciju i slaganje trupaca dostupna je i hidraulična daska za preklapanje

Šumarsko vitlo 120G Power

Šumarsko vitlo 120G power s vučnom silom od 12t je najveće i najkompaktnije vitlo u svojoj kategoriji. Vitlo je postavljeno bliže traktoru, a kolotur je pričvršćen niže, što poboljšava i smanjuje težište vitla. Tako postoji manja verovatnoća podizanja traktora. Veliki kapacitet užadnog bubnja omogućuje više namotanog žičanog uža. Za jednostavan rad su na prednjoj strani vitla velika mesta za odlaganje (PATENT) kako prljavština s koluta traktora ne bi došla i među lance i ostalu opremu. Za lakšu manipulaciju i slaganje trupaca dostupna je i hidraulična daska za preklapanje.

Specifikacije Vitla serije G

Tehnički podaci

Model 65 G
Pogon spiralno, konusno
ozubljenje
Vučna sila kN 65 / 40 *
Sila kočenja kN 81
Brzina žičane užadi m/s 0,65  (540 min-1)
Kapacitet bubnja m/mm 130/12
160/11
Preporučena minimalna snaga traktora kW / KS 60 / 80
Lamele kos 4
Pumpa Zupčasta pumpa
Maks. br. okretaja kardana  min-1 750
Pritisak ulja MPa 11 – 15
Širina daske mm 1720
1920 – opcija
2100 – opcija
Hidraulično daska za preklapanje mm 1920 – opcija
2100 – opcija
Dubina
Visina bez zaštitne mreže
Visina s zaštitnom mrežom
mm 840
1500
2300
Težina bez žičane užadi:
1720mm / 1920mm / 2100mm
kg 620 / 660 / 700
Uređaj za odmotavanje Serijsko
Vođica žičanog užeta Serijsko
Uređaj za podešavanje brzine odvijanja
žičanog  užeta
Serijsko
Auto stop funkcija Opcija
Smart 3in1 Serijsko

Želiš da saznaš više?

Poseti zvaničnu Uniforest stranicu.

Pozovi nas

Ako imate dodatna pitanja, naš prodajni tim će Vas rado saslušati.

Telefon

021 488 30 33

Pronađi nas

Novi Sad, Bečej, Titel, Sombor….

Piši nam

info@rti.rs