Početak proizvodnje

1987. Stjepan Hittner osnovao je zanatsku radionicu “Metalservis” u Bjelovaru, za industriju i usluge servisiranja i održavanja mašina i postrojenja svih vrsta. Od tada su prošli put rasta, od male zanatske radionice do uspešne privatne kompanije s više od 80 zaposlenih radnika.
1990. Radionica prerasta u društvo s ograničenom odgovornošću koje nastavlja s uslugama za industriju i započinje proizvodnju poljoprivredne mehanizacije.

Na kraju 2000 godine. fabrika proizvodi prvi prototip šumskih skidder traktora EcoTrac 33V, što se pokazalo izuzetno korisnim za potrebe tretiranja Hrvatske šume. Od 2001. godine počinje proizvodnja skiddera. Uz neprekidan razvoj i poboljšanja na malom skidderu, on prerasta u EcoTrac 55V.

Nakon toga, 2001. godine zbog brzog rasta proizvodnje, METALSERVIS d.o.o. kupuje proizvodne dvorane fabrike automobilskih delova u stečaju – TAD, te nastavlja s poslovnim aktivnostima na novoj lokaciji, pod imenom METALSERVIS – TAD d.o.o. i proširuje se proizvodni program u proizvodnju rezervnih delova za automobilsku industriju. U isto vreme fabrika počinje razvijati velike šumske trakore skidder EcoTrac 72V, koji su postali EcoTrac 120V daljim razvojem.

Kvaliteta proizvodne organizacije i poslovnog prioriteta usmerenog kupcima se temelji na ISO 9001 2000 sertifikatu. Kvalitet je prepoznat od najvažnijih partnera, Hrvatskih šuma, već 1999. godine. U suradnji s Hrvatskim šumama i fakultetom šumarstva Zagreb, Hrvatska, šumski skidder EcoTrac je projektiran i proizveden, tvrtka se probila na europsko tržište. Do sada, proizvedeno je više od 250 manjih i više od 195 velikih EcoTrac traktora.

Novo ime, tradicionalni kvalitet

2004. tvrtka menja ime u “HITTNER” d.o.o. , U godini 2005., Na 11. Međunarodnom sajmu stoke i gazdinstva kompanija predstavlja prototip malih traktora EcoTrac 21, 30 i 32.Implementacijom novih tehnologija i tehničkih unapređenja, EcoTrac 21, 30 i 32 su dostojni nasednici globalno poznatog malog traktora, i nepobitan dokaz velike suradnje tradicije i modernih tehnologija.

Želiš da saznaš više?

Pripremili smo za tebe kompletnu specifikaciju ovog modela traktora.

Pozovi nas

Ako imate dodatna pitanja, naš prodajni tim će Vas rado saslušati.

Telefon

021 488 30 33

Pronađi nas

Novi Sad, Bečej, Titel, Sombor….

Piši nam

info@rti.rs

Izdvajamo iz ponude :