Fabrika Sampo Rosenlew Ltd

Sampo Rosenlew Ltd posluje već više od 150 godina na istoj parceli, u srcu Porija. Koreni njegove industrijske operacije sežu do 1853. godine kada je osnovana porodična kompanija Oy W. Rosenlew Ab. Sampo Rosenlew osnovan je 1991. godine. Danas je kompanija širom sveta poznata po svojim visokokvalitetnim kombajnima i šumarskim mašinama.

Sampo Rosenlew je sposoban da odgovori na svetske potrebe. U budućnosti se može očekivati rast u zemljama u razvoju koje su se suočile sa klimatskim promenama ili prirodnom katastrofom i gde obezbeđivanje proizvodnje hrane zahteva laka, ali efikasna rešenja. Zemlje čiji oporavak zavisi od globalne finansijske podrške zainteresovane su za jednostavne, osnovne verzije poljoprivrednih mašina.

Zahvaljujući našoj fleksibilnoj, prilagodljivoj proizvodnji, sposobni smo da odgovorimo na izazove i stvorimo efikasna rešenja za sve uslove. Testiranje proizvoda u stvarnim uslovima je važan deo prilagođavanja potrebama tržišta. Domaće vrste žitarica koje rastu u glinastoj zemlji sakupljaju se upotrebom različitih mašina od onih koje se koriste za na primer rižu i šećernu trsku, koje rastu u vlažnim azijskim poljima. Želje kupaca iz različitih zemalja su više pravilo nego izuzetak..

Sampo Rosenlew prepoznaje važnost predanog, motivisanog, kompetentnog osoblja koje se nikada ne može u potpunosti zameniti automatizacijom proizvodnje.

Izdvajamo iz ponude :

SAMPO Comia serija

SAMPO COMIA C8

Žitni heder: 4,5 metara

Pročitaj više

SAMPO COMIA C10

Žitni heder: 4.8 metara

Pročitaj više

SAMPO COMIA C12

Žitni heder: 5.7 metara

Pročitaj više

SAMPO ROSENLEW 2065

SAMPO 2065

Žitni heder: 3,9 metara

Pročitaj više

Verrato serija

Verrato V4

Žitni heder: 4,5 metara

Pročitaj više

Imate li neko pitanje? Tu smo za Vas.

Naš prodajni tim Vam stoji na usluzi. Pozovite nas od 08:00-16:00 h za sva pitanja.