MATADOR

Matador rasturači stajnjaka sa rasturanjem na zadnjem delu prikolice omogućavaju vam da najefikasnije iskoristite svoj stajnjak. Homogenom distribucijom izdvojenog čvrstog stajnjaka na vašem zemljištu, povećava se kvalitet vašeg zemljišta tokom godina.

Zahvaljujući svojim vertikalno lociranim rotorima sa noževima, obezbeđuje pogodnost homogene distribucije vašeg organskog đubriva ili đubriva koje je izgubilo deo vode. Menjač i sistem lanca na rasturaču stajnjaka su dizajnirani da izdrže velike sile i dugotrajan radni vek. Matador serija su rasturači velikog kapaciteta koji su dizajnirani za tov bikova, sistem krava/tele i mlečne krave koje daju dosta kvalitetnog stajnjaka. Ove mašine spajaju vrhunski izgled i konstrukciju sa odličnim performansama koje su podržane sa rigoroznim testiranjima i povratnim informacijama od korisnika.

Sa kapacitetom od 10 tona, Matador rasipači stajnjaka sa rasturanjem na zadnjem delu prikolice su idealan izbor za proizvođače koji žele da iskoriste maksimalnu prednost hranljive vrednosti svog stajnjaka.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJAJEDINICAMATADOR 10
Kapacitett10
Ukupna dužinamm7200
Ukupna širinamm2100
Ukupna visinamm2800
Težinakg3000
Vertikalni klirenscm100
Širina traga točkovamm1800
Unutrrašnje dimenzijemm1750x4550x1200
Tip bubnjaBubanj za udaranje
Broj bubnjevakom22
Prečnik bubnjamm520
Dužina bubnjamm1100
Rotacija bubnjao/min540
Potrebna snagaKS90+

Želiš da saznaš više?

Preuzmi kompletnu ponudu Argolead mašina.