INNOV PLUS

Innov Plus model nošene prskalice je profesionalna mašina, koja se odlikuje modernom tehnologijom i robusnom konstrukcijom. Ovo omogućava korisniku da prskanje vrši sa većim brzinama i na velikim površinama.

Innov plus prskalice su u potpunosti usklađene sa strogim evropskim ekološkim standardima i standardima za upotrebu pesticida. Njegov dizajn obezbeđuje kratku udaljenost između traktora i mašina, kvalitetno mešanje vode i pesticida, drenaža rezervoara i jednostavan proces čišćenja.

Donje potporne noge postavljene na ram omogućavaju odgovarajuće pozicioniranje i stabilnost prskalice kada nije pričvršćena za traktor. Kapacitet prskalice je 1000l . Moderan dizajn sa zaobljenim ivicama, glatkim unutrašnjim zidovima i nagnutim dnom obezbeđuje potpunu drenažu i efikasno čišćenje. Rezervoar je napravljen od hemijski otpornog polietilena. Poseduje veliki poklopac sa sitom postavljenom na vrhu rezervoara za laku operaciju punjenja. Rezervoar ima ugraviranu litarsku skalu za lakše očitavanje količine vode pomešane sa pesticidom. Glavni rezervoar je opremljen rezervoarom za ispiranje i rezervoarom za pranje ruku. Savremene metode peskarenja i praškastog prema- za pružaju efikasne zaštita rama od korzije svih naših vrsta prskalica.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJAJEDINICAINNOV PLUS 1000
Kapacitetl1000
Pumpal105
Protok pumpel/min105
Pritisakbar50
Broj obrtaja vratilao/min540
Širinamm1800
Dužinamm1300
Visinamm2500
Težinakg475
Dužina krilam12/15/18
KrilatipLateralna ili X sklopiva

Želiš da saznaš više?

Preuzmi kompletnu ponudu Argolead mašina.