Arrosto

Traktorski vučeni atomizer Arrosto za profesionalnu upotrebu su kreirani sa ciljem da isporuče precizno i efikasno prskanje voćnjaka i vinograda. Dizajnirani su za proizvođače voća koji zahtevaju sofisticirane mašine sa posebnim naglaskom na kvalitet i izvanredne rezultate prskanja.

Atomizer ima šasiju napravljenu od visokokvalitetnog čelika kako bi se obezbedio dug radni vek. Šasija je dizajnirana da obezbedi efikasno mešanje sredstva za prskanje, potpuna drenaža rezervoara i lako čišćenje. Kuka za vuču se sastoji od pokretnih i krutih ušica za vuču, omogućavajući atomizeru da prati trag točkova traktora. Arrosto Turbo atomizeri se pogone pomoću priključnog vratila traktora i pomoću pumpe prenosi smešu pesticida i vode pod pritiskom do mlaznica na ventilatoru. Ventilator takođe dobija pogon od kardana traktora i šalje veliku količinu vazduha pod pritiskom. Smeša pesticida i vode pod pritiskom se raspršuje podesivim mlaznicama i vazdušnom masom koju stvara ventilator nosi na svaku voćku i na taj način se voćka zaštićuje.
Ventilatorima upravljaju dvobrzinski menjači. Uključivanje i isključivanje atomizera je moguće automatski za svaku stranu posebno (levu i desnu). Ram atomizera je zaštićen kvalitetnom bojom koja je otporna na korozije i pesticide što znači da ima dug životni vek.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJAJEDINICAArrosto
Kapacitet l1000
  Pumpa  Tip105
  Protok pumpe  l/min105
  Pritisak  Bar50
  Broj obrtaja vratila  o / min540
  Prečnik ventilatora  cm75 ili 85
  Protok ventilatora  m3/h66.000
  Prenos snage Reduktor sa dve brzine
  Dizna  kom10 ili 14
  Širina  mm 1300
  Dužina  mm 3750
  Visina  mm 1330
Težina kg540

Želiš da saznaš više?

Preuzmi kompletnu ponudu Argolead mašina.