O fabrici Pöttinger

Kompanija Pöttinger osnovana je 1871. godine u Grizkirhenu u Austriji. Sa 1364 zaposlenih u fabrikama u Austriji, Nemačkoj i Češkoj, kao i distributivnim preduzećima u Nemačkoj, Francuskoj, Švajcarskoj, Italiji, Velikoj Britaniji, Irskoj, Belgiji, Kanadi, SAD, Ukrajini i Rusiji, kompanija je jedna od vodećih u svetu u oblasti poljoprivredne mehanizacije.

Zašto Pöttinger

Ono što je našu kompaniju opredelilo da i ovaj premium brand uvrsti u ponudu za srpsko tržište, je vrhunski kvalitet proizvoda, permanentna kontrola tokom celog procesa proizvodnje, razvojno istraživački centar u sastavu fabrike, ali i činjenica da kompanija Pöttinger ima sopstvenu proizvodnju čeličnih profila (Vodnany), sopstvene pogone za obradu, termički tretman metalnih delova i komponenti, kao i sopstveni pogon za farbanje i antikorozivnu zaštitu mašina. U okviru fabrike u Grizkirhenu se nalazi i Pöttinger centar za ispitivanje mašina, koji obezbeđuje najviši stepen pouzdanosti i bezbednosti mašina. Tu se testira kvalitet, kao i primenjivost proizvoda u realnim uslovima korišćenja.

Pöttinger proizvodi mašine za osnovnu i dopunsku obradu zemljišta i mašine za zelenu liniju.

Izdvajamo iz ponude :

Osnovna i dopunska obrada zemljišta

plugovi, gruberi, tanjirače, priprema za setvu, roto-drljače, sejalice

Pročitaj više

Zelena linija

kosačice, prevrtačice, rotacione sakupljačice, samoutovarne prikolice

Pročitaj više

Imate li neko pitanje? Tu smo za Vas!

Naš prodajni tim Vam stoji na usluzi. Pozovite nas od 08:00-16:00 h za sva pitanja vezana za Pöttinger priključne mašine.