Dobrodošli,
Kompanija RTI d.o.o. iz Novog Sada je uvoznik, distributer i serviser svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije i motornih ulja. Proizvodni program koji danas nudi kompanija RTI je širok, i čine ga lideri kvaliteta svetskog tržišta.
RTI d.o.o. je distributer za svetski poznatu marku poljoprivrednih mašina STEYR Traktoren. Traktori Steyr se proizvode u St. Valentin, Austriji i brend datira još od 1934 godine i predstavlja premijum brend visokog kvaliteta koji poseduje najsavremeniju tehnologiju u poljoprivrednoj industriji.

RTI d.o.o u svojoj ponudi ima i program Sampo Rosenlew kompanije. Sampo Rosenlew je kompanija širom sveta poznata po svojim visokokvalitetnim kombajnima i šumarskim mašinama.
Zatim RTI je i generalni distributer turskog brenda Basak, koji proizvodi traktore i ostalu mehanizaciju. Pored ovih brendova tu su još i proizvodne linije kompanija: Pottinger, Sfoggia, Geringhoff, Zurn, Grasdorf, Degenhart, Einbock, Nardi, Quicke, Gedore, Carolus ….

Tokom godina kompanija RTI je usavršavala svoje poslovanje na više načina:
1. Otvaranjem mreže prodajnih centara kako bi pružila što bržu uslugu i imala efikasnije poslovanje. Outleti su nastali kao rezultat osluškivanja potrebe tržišta, a sa ciljem zadovoljavanja potreba kupaca. Za sada postoji 6 prodajnih centara u Titelu, Bečeju, Pančevu, Subotici, Pančevu i Somboru.
2. Kreiranjem servisne aplikacije radi bržeg reagovanja i dostupnosti servisa u najkraćem mogućem roku.
3. Širenje prodaje putem online webshop-a.
4. Otvaranjem RTI dućana u svakom prodajnom centru, tj RTI predstavništvu.

POTREBAN TI JE SERVIS?

Nadaleko poznata po svojoj reputaciji, kompanija RTI svaki svoj poslovni potez kreira kroz prizmu zadovoljenja potreba domaćeg tržišta, odnosno klijenata, koji čine osnovu svakog sadašnjeg i budućeg uspešnog poslovanja.

3
Serifikovana ISO standarda

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo od 31.08.2018. godine i zvanično sertifikovani, kao organizacija koja je usaglašena sa standardima ISO-9001ISO-14001 i  ISO-45001.

Saznaj više

> 4
Zahvalnica godišnje

Učestvovanjem na raznim manifestacijama širom Srbije u prethodnih nekoliko godina, domaćini su nam dodelili zahvalnice na koje smo mi jako ponosni. Sve zahvalnice možete videti ovde.

Saznaj više

16
Zastupništva

Kompanija RTI je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije i motornih ulja. Kompletnu ponudu pogledaj ovde.

Saznaj više

Imate neko pitanje? Tu smo za Vas!

Naš tim Vam stoji na usluzi. Pozovite nas od 08:00-16:00 h za sva pitanja.