Dobrodošli,
Kompanija RTI d.o.o. iz Novog Sada je uvoznik, distributer i serviser svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije i motornih ulja. Proizvodni program koji danas nudi kompanija RTI je širok, i čine ga lideri kvaliteta svetskog tržišta.
RTI d.o.o. je distributer za svetski poznatu marku poljoprivrednih mašina STEYR Traktoren. Traktori Steyr se proizvode u St. Valentin, Austriji i brend datira još od 1934 godine i predstavlja premijum brend visokog kvaliteta koji poseduje najsavremeniju tehnologiju u poljoprivrednoj industriji.

RTI d.o.o u svojoj ponudi ima i program Sampo Rosenlew kompanije. Sampo Rosenlew je kompanija širom sveta poznata po svojim visokokvalitetnim kombajnima i šumarskim mašinama.
RTI doo je i generalni distributer turskog brenda Bašak, koji proizvodi traktore i ostalu mehanizaciju.

Pored ovih brendova tu su još i proizvodne linije kompanija: Pottinger, Sfoggia, Geringhoff, Zurn, Grasdorf, Degenhart, Einbock, Nardi, Quicke, Gedore, Carolus ….

Tokom godina kompanija RTI je usavršavala svoje poslovanje na više načina:
1. Otvaranjem mreže prodajnih centara kako bi pružila što bržu uslugu i imala efikasnije poslovanje. Outleti su nastali kao rezultat osluškivanja potrebe tržišta, a sa ciljem zadovoljavanja potreba kupaca. Kupcima su na raspolaganju 5 prodajnih centara u  Novom Sadu, Bečeju, Somboru, Subotici i Pančevu.
2. Kreiranjem servisne aplikacije radi bržeg reagovanja i dostupnosti servisa u najkraćem mogućem roku, uz servisne centre u Titelu i Bečeju.
3. Širenje prodaje putem online webshop-a.

POTREBAN TI JE SERVIS?

Nadaleko poznata po svojoj reputaciji, kompanija RTI svaki svoj poslovni potez kreira kroz prizmu zadovoljenja potreba domaćeg tržišta, odnosno klijenata, koji čine osnovu svakog sadašnjeg i budućeg uspešnog poslovanja.

4
Sertifikovana ISO standarda

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo od 31.08.2018. godine i zvanično sertifikovani, kao organizacija koja je usaglašena sa standardima ISO-9001ISO-14001, ISO 10002 i  ISO-45001.

Saznaj više

4
Zahvalnice

Učestvovanjem na raznim manifestacijama širom Srbije u prethodnih nekoliko godina, domaćini su nam dodelili zahvalnice na koje smo mi jako ponosni. Sve zahvalnice možete videti ovde.

Saznaj više

13
Zastupništva

Kompanija RTI je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije i motornih ulja. Kompletnu ponudu pogledaj ovde.

Saznaj više

Imate neko pitanje? Tu smo za Vas!

Naš tim Vam stoji na usluzi. Pozovite nas od 08:00-16:00 h za sva pitanja.