Go to Top

Uveli smo nešto sasvim NOVO na našem tržištu i time opravdali titulu “LIDER U SVOJOJ KLASI”. Od sada nudimo SPECIAL EDITION opciju STEYR traktora. Samo u kompaniji RTI možete dobiti traktor koji je otporan na sve, koji se ne prlja, koji ima specijalnu ZAŠTITU, specijalne DELOVE, specijalni PROGRAM i sve to po istoj ceni traktora koju smo imali i do sada.

Postali smo zastupnici proizvoda Gentu + koji nam omogućava da kreiramo SPECIAL                   EDITION opciju traktor-a.

Naime, u pitanju je proizvod najnovije generacije koroziono otpornih i laganih premaza. Proizvod koji je u našoj ponudi je potpuno providni premaz koji kad se nanese na željenu površinu odbija ne samo vodu, već i blato, većinu ulja i rastvarača i na taj način daje apsolutnu zaštitu namazanom predmetu od bilo kakvog uticaja a da pri tome predmeti i dalje „DIŠU“. Takođe je u stanju da izdrži značajne abrazije bez žrtvovanja performansi. Njegova primena je velika, ali za vas će posebno biti interesantna primena na poljoprivrednoj mehanizaciji.

Naš proizvod je gusti polimerni sistem koji predstavlja barijeru protiv inicijatora korozije. Funkcioniše tako što se nanese sloj premaza na željenu mašinu, čime tretirana mašina postane zaštićena vrlo tankim transparentnim slojem (4-6 mikrona). Osim toga što ovaj premaz produžuje životni vek vaše mašine jer pruža otpornost na korozione jone, on takođe održava vašu mašinu čistom tako što sprečava lepljenje blata,vlage i prašine. Kao što smo već i napomenuli, ovaj proizvod je nešto POTPUNO novo što još ne postoji na našem tržištu!


Preparat je apsolutno vodonepropustan tako da ima široku primenu i u građevinarstvu, poljoprivredi i ostalim granama industrije.
Sada ćete moći da dođete sa oranja sa potpuno čistim traktorom,i nećete morati da čistitie ni hladnjak ni viskoventilator, nema korozije, vlage niti bilo kakve nečistoće. Moći ćete da izađete iz blata na magistralni put i nećete imati potrebu da čistite traktor pre izlaska na put.

Za više informacija kontaktirajte nas 021/488-30-33 ili nas posetite u nekom od naših prodajnih centara.

RTI- LIDER U SVOJOJ KLASI

Navigacija