Go to Top

Sampo

Sampo Rosenlew Ltd posluje već više od 150 godina na istoj parceli, u srcu Porija. Koreni njegove industrijske operacije sežu do 1853. godine kada je osnovana porodična kompanija Oy W. Rosenlew Ab. Sampo Rosenlew osnovan je 1991. godine. Danas je kompanija širom sveta poznata po svojim visokokvalitetnim kombajnima i šumarskim mašinama.

Sampo Rosenlew je sposoban da fleksibilno odgovori na svetske potrebe. U budućnosti se može očekivati rast u zemljama u razvoju koje su se suočile sa klimatskim promenama ili prirodnom katastrofom i gde obezbeđivanje proizvodnje hrane zahteva laka, ali efikasna rešenja. Zemlje čiji oporavak zavisi od globalne finansijske podrške zainteresovane su za jednostavne, osnovne verzije poljoprivrednih mašina. Zahvaljujući našoj fleksibilnoj, prilagodljivoj proizvodnji, sposobni smo da odgovorimo na izazove i stvorimo efikasna rešenja za sve uslove. Testiranje proizvoda u stvarnim uslovima je važan deo prilagođavanja potrebama tržišta. Domaće vrste žitarica koje rastu u glinastoj zemlji sakupljaju se upotrebom različitih mašina od onih koje se koriste za na primer rižu i šećernu trsku, koje rastu u vlažnim azijskim poljima. Želje kupaca iz različitih zemalja su više pravilo nego izuzetak.

Sampo Rosenlew zapošljava oko 450 profesionalaca iz različitih oblasti proizvodnje, razvoja proizvoda i usluga u Pori. Kompanija prepoznaje važnost predanog, motivisanog, kompetentnog osoblja koje se nikada ne može u potpunosti zameniti automatizacijom proizvodnje.

COMIA Serija

Na tržištu imamo najveću i zvučno izolovanu kabinu u svojoj klasi. Vazdušno sedište koje je komforno i veliki otvoreni prostor. Mnogo je stvari zbog kojih će vam biti pravo zadovoljstvo voziti ovaj kombajn. Pročitaj više…

 

Verrato Serija

Verrato koreni sežu duboko u dnk kombajna Sampo. Asortiman se prodaje širom sveta za osvežavanje najegzotičnijih vrsta biljaka. Povratne informacije koje smo dobili iz celog sveta pomogli su nam da razvijemo kombajne koji su svestraniji i pouzdaniji nego ikad.

 

SAMPO ROSENLEW 2045

Model 2045. je skroz zadovoljava potrebe poljoprivrednika više od dve decenije. Asortiman se prodaje širom sveta za osvežavanje najegzotičnijih vrsta biljaka.

Navigacija