Go to Top

Lemken REZERVNI DELOVI

 

Lemkenov znak garantuje kvalitet!

Samo sirovine najvećeg kvaliteta se koriste za izradu Lemken rezervnih delova. Svaka isporuka sirovina se kontroliše i ako ne zadovolji nivo kvaliteta i sastava ne koristi se u proizvodnji. Robotsko sečenje, oblikovanje i termička obrada garantuju održavanje visokog nivoa kvaliteta. Kombinacija visokih temperatura i kompjuterski kontrolisane atmosfere garantuje optimalnu kombinaciju čvrstoće i izdržljivosti.
Kao prilog visokoj otpornosti na habanje dodaje se visoka preciznost izrade, što garantuje savršeno uklapanje elemenata, a time laku i brzu montažu.
U Lemkenu verujemo da je izdržljivost važnija od niske cene proizvoda. Produžen vek trajanja delova smanjuje zaustavno vreme za zamenu, što smanjuje ukupne troškove proizvodnje. Upotreba tungsten karbida obezbeđuje maksimalan vek trajanja potrošnih delova.
Svaki originalan rezervni deo na sebi nosi Lemkenov pečat i kataloški broj što olakšava identifikaciju, a time i nabavku potrebnih delova. Svi naši kupci mogu da koriste on line kataloge koji sadrže najnovije informacije i kataloške oznake rezervnih delova.

IZABERITE ORIGINAL, IZABERITE USPEH!

Navigacija