Go to Top

O Bašak brendu:

Nastanak Bašak brenda potiče još iz 1976. godine, gde je primarno dogovorena proizvodnja STEYR traktora, a od 1996. godine je na osnovu te saradnje nastala proizvodnja brenda BAŠAK. Bašak traktori su se pridružili Sanko Group u 2012. godini. Međutim ovaj brend se od starta izdvajao od drugih turskih brendova zbog svog modernog izgleda, preglednosti i udobnosti kabine, korišćenja Perkins motora, male potrošnje goriva i drugih odličnih karakteristika. Od 2018-te godine komapnija RTI je jedini ekskluzivni zastupnik Bašak traktora gde u poslednjih godinu dana je prodato preko 100 traktora na teritoriji Srbije. Farmeri su uspeli da prepoznaju kvalitet Bašak brenda I da uvide odličan odnos cene i kvaliteta, s obzirom da je reč o premijum brendu ima veoma dobre cene I zbog toga svaki poljoprivrednik bi mogao da razmišlja o jednom ovakom traktoru. Ratarski traktori snage motora od 60ks  se kreću već od 16.950 eura+pdv, a voćarski traktori snage motora od 60ks već od 15.950eura+PDV.  Pored tih manjih traktora ima i većih  modela koji dolaze do konjske snage i od 120ks.

Fabrika Bašak:

Bašak fabrika je locirana u Sakariji u Turskoj i vodi se kao jedan od savremenijih i modernijih fabrika za proizvodnju traktora i nalazi se na površini od 275.000m2. Godišnji proizvodni kapacitet je 15.000 komada, a glavni delovi traktora, motora, menjača i hidrauličke opreme se obrađuju i proizvode u fabrici Bašak.  Postoji 20 modela sa 2×4 i 4×4 pogonom u različitim segmentima. Ovaj brend je popularan kod poljoprivrednih proizvođača kojima treba traktor koji zahteva laku održivost, omogućavajući najekonomičniju upotrebu zahvaljujući maloj potrošnji goriva. Mogu se naći kako ratarski tako I voćarski traktori. Sve modele Bašak traktora možete videti na sajtu komapnije RTI- www.rti.rs

Poseta fabrike:


S obzirom da su Bašak traktori premium kvaliteta i kada jednom probate da vozite Bašak traktor ostaviće na vas sigurno fantastičan utisak.

Organizovana je poseta fabrike Bašak, gde su naši kupci imali prilike da se uvere u kvalitet i profesionalnost brenda Bašak. Kupce koje smo vodili u fabriku imaju samo reči hvale za savremenu tehnologiju i moderan proces proizvodnje ovih fenomenalnih traktora kojima je pored izvanredne udobnosti i preglednosti mala potrošnja goriva presudan faktor. Takođe imali su prilike da vide nove modele Bašak traktora u radu. Zainteresovani kupci su mogli I da uđu u traktor I sami ga provozaju I vide kako izgleda voziti jedan ovako traktor. S obzirom da su Bašak traktori premium kvaliteta i kada jednom probate da vozite Bašak traktor ostaviće na vas sigurno fantastičan utisak.

Kupcima je detaljno pokazana celokupna proizvodnja Bašak traktora, gde su mogli i sami da postavljaju pitanja stručnim inženjerima i vide kako funkcioniše celokupan proces pravljenja ovakvih traktora. Takođe su  u nekim stavkama videli i robotizovani način sklapanja I pravljenja, gde  se na automatski način uz pomoć specijalnih savremenih mašina sklapaju I formiraju delovi za traktor.

U budućnosti se planira još ovakvih poseta Bašak fabrici, tako da svi zainteresovani kupci mogu da se prijave nekom od naših prodavaca ili putem mail-a : marketing@rti.rs. Pozovite 021/488-30-33

Pratite nas na facebook stranici: www.facebook.com/rtidoo

Navigacija