Go to Top
Secenje crvene vrpce Sombor RTI

RTi steyr prodajni centar

Dana 16.02.2018, u petak,  svečano je otvoreno predstavništvo kompanije RTI d.o.o. u Somboru.
Otvaranje prodajnog centra u Somboru je posetilo oko 200 ljudi. Program je započet govorom direktorice Suzane Miković, zatim je direktor prodaje Goran Micković rekao par reči o prodajnom asortimanu i traktorima koje nudi kompanija RTI, nakon njega je Marko Škrbić, teritorijalni menadžer brenda STEYR, rekao par reči u ime fabrike i na kraju je gradonačelnica Dušanka pozdravila sve goste i zahvalila se u ime grada Sombora. 

 

 

Nakon održanog govora i pozdravljanja gostiju a povodom otvaranja, crvenu vrpcu su presekli gradonačelnica Dušanka Golubović, direktorica kompanije RTI Suzana Miković i teritorijalni menadžer brenda STEYR Marko Škrbić. Posle presečene crvene vrpce bio je organizovan ketering I muzika gde se proslavilo otvaranje našeg prodajnog centra.

Tokom godina kompanija RTI je usavršavala svoje poslovanje na više načina a jedan od njih je otvaranjem mreže prodajnih centara kako bi pružila što bržu uslugu i imala efikasnije poslovanje. Prodajni centri su nastali kao rezultat osluškivanja potrebe tržišta, a sa ciljem zadovoljavanja potreba kupaca. Za sada postoji 6 centara u Novom Sadu, Titelu, Bečeju, Pančevu, Subotici i novootvoreni Sombor.

Nadaleko poznata po svojoj reputaciji, kompanija RTI svaki svoj poslovni potez kreira kroz prizmu zadovoljenja potreba domaćeg tržišta, odnosno klijenata, koji čine osnovu svakog sadašnjeg i budućeg uspešnog poslovanja, tako se nadamo I velikom budućem uspehu u našem prodajnom centru u Somboru.

Kontakt telefone RTI prodajnog centra u Somboru možete naći OVDE

Kontakt telefone ostalih prodajnih centara kompanije RTI možete pronaći OVDE.

Navigacija