Go to Top

O nama

Dobrodošli,
Kompanija RTI d.o.o. iz Novog Sada je uvoznik, distributer i serviser svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije i motornih ulja. Proizvodni program koji danas nudi kompanija RTI je širok, i čine ga lideri kvaliteta svetskog tržišta.
RTI d.o.o. je distributer za svetski poznatu marku poljoprivrednih mašina STEYR Traktoren. Traktori Steyr se proizvode u St. Valentin, Austriji i brend datira još od 1934 godine i predstavlja premijum brend visokog kvaliteta koji poseduje najsavremeniju tehnologiju u poljoprivrednoj industriji.
Zatim RTI je i generalni distributer turskog brenda Basak, koji proizvodi traktore i ostalu mehanizaciju. Pored ovih brendova tu su još i proizvodne linije kompanija: Pottinger, Sfoggia, Geringhoff, Zurn, Grasdorf, Degenhart, Einbock, Nardi, Quicke, Pakelo, Motoil, Gedore, Carolus ….

Radi usavršavanja domaće poljoprivrede i svojih klijenata, kompanija RTI je u Titelu na 7.500 m² otvorila najveći Servisni Trening Centar na Balkanu i to je ono što ovu kompaniju čini najboljom u poljoprivrednoj industriji i izdvaja u odnosu na konkurenciju. Glavni cilj ovog centra je, naravno, obuka i edukacija ne samo svojih kadrova, kupaca-paora i klijenata, već i rukovalaca i korisnika poljoprivredne mehanizacije, kao i svih onih koji su na bilo koji način povezani sa poljoprivrednom proizvodnjom. Na površini STC –a (Servisnog Trening Centra ) nalazi se i zgrada za tehnički pregled poljoprivrednih mašina, sa željom da to bude doprinos bezbednosti u saobraćaju.
Profesionalizam i visok nivo stručnog znanja zaposlenih u servisu će vam pružiti najbolju moguću podršku pri servisiranju vaših mašina.

Tokom godina kompanija RTI je usavršavala svoje poslovanje na više načina:
1. Otvaranjem mreže prodajnih centara kako bi pružila što bržu uslugu i imala efikasnije poslovanje. Outleti su nastali kao rezultat osluškivanja potrebe tržišta, a sa ciljem zadovoljavanja potreba kupaca. Za sada postoji 6 prodajnih centara u Titelu, Bečeju, Pančevu, Subotici, Pančevu i Somboru.
2. Kreiranjem servisne aplikacije radi bržeg reagovanja i dostupnosti servisa u najkraćem mogućem roku.
3. Širenje prodaje putem online webshop-a.
4. Otvaranjem RTI dućana u svakom prodajnom centru, tj RTI predstavništvu.

Nadaleko poznata po svojoj reputaciji, kompanija RTI svaki svoj poslovni potez kreira kroz prizmu zadovoljenja potreba domaćeg tržišta, odnosno klijenata, koji čine osnovu svakog sadašnjeg i budućeg uspešnog poslovanja.

Kontakt telefone zaposlenih u  kompaniji RTI možete pronaći OVDE.

Lokacije i kontakt telefone naših prodajnih centara možete pronaći OVDE.

Navigacija