Go to Top

NAŠI PARTNERI:

 

NIS I RTI

Krajem 2017 godine započeta je saradnja sa NIS GASPROM kompanijom. Cilj saradnje je stvaranje novih uslova za klijente kako kompanije RTI tako i NIS kompanije i uspostavljanje uspešne saradnje.
Benefiti ove saradnje se ogledaju u zajedničkom nastupu na tržištu kroz razne prezentacije, promocije i zajedničke manifestacije kao i promovisanje kroz sve prodajne centre kompanija RTI i NIS.

Takođe, svi vlasnici VIP STEYR kartice ostvaruju maksimalni popust od 12 din/l za evro dizel i G-Drive dizel, odnosno 8 din/l za gasno ulje na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama bez obzira na količinu kupljenog derivata.

 

SUMP I RTI

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika „SUMP“, Gagarinova 16a, Novi Sad je osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti poljoprivrede, stvaranje boljih uslova za mlade ljude koji žele da se bave poljoprivredom kao i onih koji već obavljaju tu delatnost. Ovo udruženje broji veliki broj članova, a uslov za članarinu je da poljoprivrednik bude mlađi od 40 godina i poseduje poljoprivredno gazdinstvo.

Ove godine naša kompanija je potpisala partnerski ugovor sa SUMP-om čime je započeta zajednička buduća saradnja. Cilj saradnje je zajedničko sprovođenje edukacije i motivisanje mladih poljoprivrednika kroz programe obuka, savetovanja, predavanja, posete fabrikama, kao i razvijanje domaće i međunarodne saradnje kroz zajedničke projekte sa međunarodnim fondovima, nevladinim organizacijama, studentskim organizacijama i prezentacija ciljeva i asortiman kompanije RTI –a. Takođe kroz ovu saradnju naša komapnija je kreirala posebne benefite i povlastice za članove SUMP-a.

 

ZADRUŽNI SAVEZ VOJVODINE I RTI

Zadružni savez Vojvodine je danas samostalna, stručno poslovna organizacija, osnovana od strane zemljoradničkih zadruga sa područja Vojvodine. 

Zemljoradničke zadruge na našim prostorima najčešće nisu ekonomski jake organizacije, ali su one neophodne za male i srednje poljoprivredne proizvođače, koji bez njih ne bi mogli u većini slučajeva ni zasnivati proizvodnju, ni postići korektne uslove realizacije i naplate svojih proizvoda. Zato smo ove godine uspostavili zajedničku saradnju radi postizanja boljih rezultata u zadrugama i radi pomaganja i obezbeđivanja potrebnih informacija svim zadrugama u Vojvodini. Ovaj sporazum je omogućio zajednički nastup na tržištu u vidu raznih prezentacija i promocija koje se održavaju na području Vojvodine.

 

Navigacija