Go to Top
kupusijada rti steyr pottinger

16.09.2017. je svečano otvorena 15. „Kupusijada“ u Mrčajevcima, a trajala je od 15.-17.09.2017. Uz podizanje zastave i pesmu Olivere Katarine “Mrčajevci moje rodno selo” najveće takmičenje u pravljenju svadbarskog kupusa je počelo.
Prema procenama organizatora, ove godine je oboren rekord u broju posetilaca, a to povrđuju i ogromne gužve na svim prilazima Mrčajevcima.
Otvaranju Kupusijade su prisustvovali su ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i gradonačelnik Čačka Milun Todorović.
Auto centar Silver House iz Čačka kao višegodišnji partner kompanije RTI je na svom izložbenom prostoru predstavio proizvodni program vodećih brendova poljoprivredne mehanizacije i komunalnih delatnosti kao što su Steyr traktori, Pöttinger i Zanon priključne mašine kao i Pakelo i Motoil motorna ulja.
Veliko interesovanje prisutnih je dokaz da je ovaj region željan kvalitetne poljoprivredne mehanizacije i definitivno planiramo unapređenje poslovanja u ovom regionu.

Delić atmosfere sa RTI štanda je prikazan na sledećim fotografijama:
RTI kupusijada masine steyr pottinger pakelo motoil RTI kupusijada masine steyr pottinger pakelo motoil RTI kupusijada masine steyr pottinger pakelo motoil RTI kupusijada masine steyr pottinger pakelo motoil RTI kupusijada masine steyr pottinger pakelo motoil

 

Navigacija