Go to Top

KONTROLA VIBRACIJE

 

UREĐAJ ZA KONTROLU VIBRACIJE

 

Pruža korisnicima informacije o uslovima rada profesionalnih poljoprivrednih i komunalnih mašina. Senzor meri visinu vibracije, a zatim ih šalje putem aplikacije na mobilnom telefonu. Aplikacija beleži i sprema GPS koordinate, vreme i visinu vibracija tokom svih radnih procesa.

Inovativno rešenje

Svrha je kontrolisati visinu vibracija na malčerima i drugim radnim mašinama koji se koriste za izvođenje komunalnih radova i obradu poljoprivrednog zemljišta, gde je održavanje nivoa vibracija unutar dopuštenih vrednosti jedna od ključnih stvari za ispravan, siguran i dugotrajan rad. U svrhu kontrole rada na kultiviranom zemljištu, moguće je i prikupljanje drugih telemetrijskih podataka, zatim njihovo poređenje i analiza. Prenosom zabeleženih podataka s mobilnog telefona u web-aplikaciju, dobijamo mogućnost opširnije analize podataka, uz grafičke prikaze radova na kultiviranoj površini. Moguća je poređenje i praćenje različitih parametra, kao na primer: broj košnji, količine prinosa, količine đubriva, radne temperature, brzine kretanja, lokacije i sl.

Profesionalni malčeri s dvostrukim spiralnim rotorom uštede i do 24% troškova (smanjena potrošnja goriva, a samim tim i manji troškovi održavanja) primenom ovih patentiranih rešenja:

  • komunikacija između senzora i mobilnog uređaja bez ograničenja zaključavanja dobavljača komunikacija između senzora i mobilnog uređaja nije ograničena vrstom mobilnog uređaja, njegovim proizvođačem ili teleoperaterom.
  • on-line nadzor nivoa vibracije povećava sigurnost, produžava radni vek mašine i smanjuje troškove održavanja
  • mobilna aplikacija razvijena je za Android i iOS operativni sustav
  • telemetrijskim podacima određuje se stepen produktivnosti radnog stroja
  • jednostavno planiranje resursa poduzeća uz pomoć web aplikacije
  • korisne analitičke sinteze podataka za produženje garancije

Ovde možete preuzeti aplikaciju za Android uređaj.
Ovde možete preuzeti aplikaciju za Apple uređaje.

VIŠE O ASORTIMANU BRENDA INO MOŽETE PRONAĆI OVDE.

Navigacija