Go to Top

Emiliana Serbatoi

 

EMILIANA SERBATOI

EMILIANA SERBATOI je vodeći proizvođač opreme, uređaja i sistema za skladištenje, transport i isporuku naftnih proizvoda i tečnosti uopšte od svog osnivanja.

Aktivnost Emiliana Serbatoi započela je tokom šezdesetih zahvaljujući g. Giancarlu Morselli, sa proizvodnjom gravitacionog rezervoara za gorivo, posebno za farme. Ova aktivnost se nastavila do kraja šezdesetih. I onda … prekretnica. Od tog trenutka, menadžment kompanije je odlučio da razlikuje proizvodnju rezervoarima za proizvodnju za druge specifične sektore kao što su poljoprivreda, kamenolom i građevinarstvo.

Kada je M.D. izdao 19/3/90. godine, obavezujući akt za proizvođače cisterni za skladištenje tečnosti, da su dužni da  homologizuju njihove proizvode, kompanija Emiliana Serbatoi definitivno je izabrala put do kvaliteta.

U poslednjih 30 godina EMILIANA SERBATOI je stekla reputaciju lidera u projektovanju, snabdevanje sistema za gorivo klijentima i kupcima na evropskim i globalnim tržištima.

EMILIANA SERBATOI pruža potpunu i profesionalnu uslugu, od prilagođenih do standardizovanih sistema. Tehničke-organizacijske veštine i pouzdanost su glavne karakteristike kompanije. Naše in-house dizajn odeljenja pruža usluge od detaljnog izrade do kupaca do kompleksnih i tehnički zahtevnih projekata, uključujući i konceptualni dizajn. Raspon usluga koje pruža naš tim dizajna je sveobuhvatan i uvek kontrolisan našom strukturom metodologijom projekta. Izlazni kapaciteti EMILIANA SERBATOI, u kombinaciji sa njihovim tehničkim znanjem i stalnim pregledom novih trendova u industriji, čine kompaniju vodećim proizvođačem rezervoara za gorivo i tehnologijama za rukovanje gorivom.

 Osnovna misija EMILIANA SERBATOI-a je osigurati da očekivanja kupaca nisu ispunjena, već da su premašena.  Mi smo posvećeni zdravlju, sigurnosti i kontinuiranoj edukaciji svih naših zaposlenih .

Proces projektovanja, proizvodnje i upravljanja pažljivo se prati u skladu sa zahtevima UNI EN ISO 9001 od kojih je EMILIANA SERBATOI akreditovani član. Sistem EMILIANA SERBATOI je sertifikovan od strane TUV, najvećeg nezavisnog tela za sertifikaciju na svetu.

            Proizvodnja se prema nameni može podeliti na:

  1. Transport rezervoari
  2. Rezervoari za gorivo
  3. Podzemni rezervoari
  4. Sistem za gorivo
  5. Ekološka linija
  6. Praćenje gorivo
  7. ADBLUE® / DEF
  8. Rezervoari za vodu
  9. Prilagođeni projekti

U našoj ponudi imamo: 

Kontakt telefon:

RTI DOO
021/488-30-33
062/886-22-80
info@rti.rs

Navigacija